Kerstbierfestival

Helaas al uitverkocht !

3 liter kerstbier
(Mix 33 & 75cl)

Inclusief de TOP 3 van 2019:

Schuppenbier Winter (Het Nest)
Black Pudding (Vleesmeesters)
Stille Nacht (Dolle Brouwers)

én 2 exclusieve proefglazen 2020 !

aan 24,00

Dank voor de steun!

Beste Kerstbierliefhebbers,

Het is met pijn in het hart dat we jullie moet melden dat er in 2020 geen Kerstbierfestival zal zijn. We hebben de beslissing om het festival te organiseren zo lang mogelijk proberen uit te stellen, maar intussen is het eind september geworden en hebben we de knoop moeten doorhakken.  

Op dit moment (begin oktober) is het toegestaan om binnen activiteiten te houden met tot 200 bezoekers.  Voor het kerstbierfestival zou dat betekenen dat het publiek aan vaste tafels moet zitten, er bediening aan tafel moet worden voorzien en is er een algemene mondmaskerplicht.  Wij denken dat het in die omstandigheden niet de moeite loont. Van gezelligheid of ambiance zal weinig sprake zijn en ook financieel zou het moeilijk zijn.  

Bovendien is de situatie gezien de alweer stijgende curves zeer onvoorspelbaar, het is goed mogelijk dat tegen december er weer nieuwe regels en restricties zijn. Komen daarbij nog de verschillende manieren van aanpak in de verschillende landen van onze bezoekers inclusief reisverboden en constant veranderende codes oranje en rood.

Om U tijdens de kerstdagen toch te kunnen laten genieten van een heerlijk kerstbiertje verkopen we verrassingspakketten van gemiddeld 3 liter bier.  De top 3 van 2019 zal in de pakketten zitten aangevuld met bier dat we al in stock hadden voor dit jaar.  U kan via deze link een kerstbierpakket bestellen en op 5 december kan U het in Essen afhalen. Indien u het niet kan ophalen op die dag kunnen we het ook verzenden, aan u de keuze.

Helaas dus geen Kerstbierfestival dit jaar maar we hopen U allen terug te zien op 18 en 19 december 2021 (h)op een fantastisch festival met onwaarschijnlijk lekker bier.

Het O.B.E.R.-bestuur.

 

een organisatie van O.B.E.R.
Objectieve Bierproevers Essense Regio